Meedoen

Help mee om de meest kwetsbaren in de wereld bij te staan om klimaatverandering, milieuproblemen en verlies van biodiversiteit tegen te gaan.

Meedoen

Peter Jan de Vries werkt als milieuadviseur voor SIL International en voor A Rocha Nederland. Voor dit werk krijgt hij geen salaris. Om dit waardevolle werk in Gods Koninkrijk te doen, is hij voor 100% afhankelijk van uw gebed en financiële steun.

Mocht je Peter Jan financieel willen steunen, dan wordt een vaste maandelijkse bijdrage enorm gewaardeerd. Dat geeft Peter Jan de mogelijkheid om een duurzame bijdrage te leveren aan het werk van SIL International en A Rocha Nederland.

Wil je ook meeleven, meebidden en financieel steunen? Kijk hieronder hoe je mee kunt doen.

Aliene Bruinink, Joanna Spanjersberg, Klaas Sikkema, Jan Lamberink, Jan Wieske en Remco Visser (Creation Care Thuisfrontteam).

Ik wil financieel steunen!

Als je overweegt om Peter Jan financieel te steunen, dan hopen we van harte dat je een toezegging wilt doen voor een vast bedrag per maand, per kwartaal of per jaar.

Financieel steunen

Ik wil graag op de hoogte blijven!

Als je op de hoogte wilt blijven kun je je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Flyer

Wil je meehelpen om anderen enthousiast te maken voor het werk van PJ, maak dan gebruik van de onderstaande flyer. Stuur deze door per email of andere sociale media.

Download de Flyer